preskoči na sadržaj

II. osnovna škola Bjelovar

Login
Zastava škole

Grb škole

Gdje smo?

(Street View)

Tražilica
Učionica budućnosti

Geografija u Učionici budućnosti

Kalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa (mala)
Naučio/la sam čitati:Škola u oblacima

e škola

EKO-ŠKOLA

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
e Dnevnik

Točno vrijeme
Raspored informacija

kliknite na ilustraciju

ISE

Učitelji, počele su edukacije za ISE projekt.

Facebook škole
 
 

 Poštovani učenici i roditelji!

Danas, 27. lipnja 2019., objavljujemo najnovije popise dopunskih nastavnih sredstava, samo za one razrede za koje imamo potpuno završen proces izbora. Popisi za prvi, peti i sedmi razred slijede uskoro, a najvjerojatnije poslije 3. srpnja 2019., kad cijeli proces izbora bude završen.

Tzv. nove, obvezne udžbenike, učenici će dobiti na početku školske godine besplatno, a naručuje ih i nabavlja škola. Financira ih Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Roditelji će nabaviti samo dopunska nastavna sredstva s popisa koji slijede, a očekujemo i službenu potvrdu Grada Bjelovara o iznosu sufinanciranja dopunskih nastavnih sredstava, koja kupuju roditelji (popis dolje). Važno je čuvati originale računa, a o daljnjim koracima i isplati sredstava za sufinanciranje bit ćete obaviješteni naknadno, kad dobijemo sve informacije.

Hvala na razumijevanju!

Danas, 4. srpnja 2019. objavljujemo i službeni popis udžbenika, koji će se koristiti u prvim i petim razredima te u FIZ, BIO i KEM u sedmim razredima.

Poštovani roditelji,

danas, 8. srpnja 2019., objavljujemo i popis dopunskih nastavnih sredstava i za preostale razredne odjele: za prve, pete i sedme razrede. Sva dopunska nastavna sredstva financiraju roditelji, ali molimo Vas da čuvate račune kako biste mogli dobiti refundaciju, u opsegu kojeg odredi Grad Bjelovar. Refundiranje će uslijediti tek krajem kolovoza.

Tek je u petak, 5. srpnja 2019., godine, završio izbor svih udžbenika (nakon izbora udžbenika povijesti, koji je najdulje trajao), zato vam sve obavijesti dajemo što je prije moguće, ali ranije nismo mogli.

Poštovani,

danas, 9.srpnja 2019., stavili smo novi popis za sedme razrede, dopunjen dopunskim nastavnim sredstvima za kemiju, biologiju i fiziku. Molim da na to obratite pozornost i usporedite s onim što ste naručili.

Hvala na razumijevanju.

Poštovani roditelji učenika budućih petih razreda,

prilikom nastankla popisa došlo je do pogreške: RB za tehničku kulturu u petom razredu ima za izdavača Profil Klett, a ne Školsku knjigu. Molimo Vas da obratite pozornost na to pri naručivanju dopunskih nastavnih materijala. Sadašnji popis je u redu.

Hvala na razumijevanju!

preskoči na navigaciju